Carnegie
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Carnegie äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på carnegie@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Carnegie - Vecka 20
Pris 130:-
Vi serverar god mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Tortelloni med soltorkad tomat, solrosfrön och ricotta
-
Kycklinggryta med röd curry, wokgrönsaker och ris
-
Sallad med luftorkad skinka, getost, torkade fikon och honungsdressing.
-
-
Tisdag
-
Linsgryta med myntayoghurt och samosas
-
Bouillabaisse med tomat, fänkål saffran och aioli
-
Biff Lindström med saltgurka, rödvinssås och rostad potatis
-
Sallad med luftorkad skinka, getost, torkade fikon och honungsdressing.
-
-
Onsdag
-
Pasta pomodoro med grana padano och basilika
-
Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor och brynt smör
-
Stekt kyckling med teryakisås, asiatiska grönsaker, sesam och ris
-
Sallad med kyckling, misodressing, mango, quinoa och marinerade böngroddar.
-
-
Torsdag
-
Vegansk ärtsoppa med fläsklägg och senap
-
Pannkakor med hemkokt sylt & KRAVmärkt vispad grädde
-
Rostade betor med matvete, labneh och pumpafrön
-
Pulled pork med bbqsås, majs, tortillabröd och limeaioli
-
Sallad med kyckling, misodressing, mango, quinoa och marinerade böngroddar.
-
-
Fredag
-
Grönsaksbiffar med fetaost och tzatsiki
-
Nattbakad fransyska med bearnaisesås, gröna bönor och rostad potatis
-
Sallad med kallrökt lax, rivet ägg, dillcreme och citron
-
Silviakaka med citron och kokos
-
Carnegie
Adress & kontakt
- Adress:
Carnegie
Regeringsgatan 56
111 56 Stockholm - Kontakt:
Mail: carnegie@sabis.se
Telefon: 08 588 690 55 alt. 08 588 690 50