Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 20
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Kikärtspannkaka, socca, med grillade grönsaker, oliver samt ört- och honungsyoghurt
-
Tomatiserad fiskgryta med aioli, dill och kokt potatis
-
Krämig korv stroganoff på M&S premium falukorv, saltgurka, ris och persilja
-
-
Tisdag
-
Pasta pesto med rostad grön sparris, grana padano och solroskärnor
-
Pankopanerade fiskkroketter med chilimajonnäs och syrad gurka
-
Citron- och örtmarinerad kycklingklubbfilé med rostad sötpotatis, tomatsalsa, ekologisk fetaost
-
-
Onsdag
-
Kikärtscurry med spenat, purjolök och koriander
-
Klassisk laxpudding med brynt smör, lökstekta gröna ärtor och citron
-
Sweet & sour fläsk med Sichuan peppar, jasminris och koriander
-
-
Torsdag
-
Broccolipaj med Falbygdens prästost, karamelliserad lök, örtmajonnäs och picklad gulbeta
-
Nötfärsbiff med ekologisk Fetaost, tomatsås, tzatziki och örtrostad potatis
-
-
Fredag
-
Pannoumiburgare med coleslaw, gröna blad från Johannas i Vallentuna, krispig lök och klyftpotatis
-
MoS Angusburgare med lök, fermenterad vitlöksmajonnäs, gröna blad från Johannas i Vallentuna
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41