Skandia
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Skandia äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på matochprat@skandia.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Skandia - Vecka 20
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Köttbullar på nöt och kalv med potatismos, gräddsås, pressgurka och lingonsylt
-
Krämig sparrispasta på casarecce med grönkål och grädde
-
Indisk kikärtsgryta "garam masala" med stekta grönsaker, kokosgrädde samt ris
-
Soppa
-
-
Tisdag
-
Helstekt svensk kotlett med plommon och rosmarin, serveras med rostad potatis
-
Pocherad torsk med hummersås, rostad broccoli och dillslungad potatis
-
Rostad hel blomkål med cous cous sallad, gröna linser och ajvardressing
-
Soppa
-
-
Onsdag
-
Rostbiff på svensk fransyska med krämig potatisallad, kapris och rädisor samt rostad lök
-
Bakad rimmad kummel med citronett, morot och fänkålsallad och krossad potatis
-
Lins och rotfruktspanna med strimlat sojaprotein serveras med äppel-och mynta yoghurt
-
Soppa
-
-
Torsdag
-
Klassisk pasta bolognese på nötfärs med linguine, soltorkad tomat och riven grana padano
-
Ugnsbakad sej med tomatconcassé, kapris, oliver samt kokt potatis
-
Asiatiska risbiffar med ingefära och chili, serveras med äggnudelwok och wasabimajonnäs
-
Soppa
-
-
Fredag
-
Chipotle och bbq bakad kycklinglårfilé på svensk fågel, med creamy corn och klyftpotatis
-
Vegetariska quesadillas med lök, paprika, bönor och ost, serveras med nachos och annanas-salsa
-
Soppa
-
Skandia
Adress & kontakt
- Adress:
Restaurang Mat & Prat - Skandia
Lindhagensgatan 86
112 18 Stockholm - Kontakt:
Mail: matochprat@skandia.se
Telefon: 08 788 11 94